torsdag, maj 11, 2006

Don't you mean "shining"?


Det har alltså blivigt dags för de sex sista stripparna, och med dem så är vi tillbaka på territoriet "ren och skär lögn". Motiveringen torde väl vara att jag gillar det självbiografiska, men är samtidigt förtjust i storylines som är poulärkulturella referenser. Och inte bara av den typen man kan se i Buffy eller för den delen Rocky. Ni vet vad jag menar, när någon häver ut sig ett ryckcitat eller nämner en känd filmscen. Jag vill göra stories där filmen upplevs med andra ögon.

Läste också i tidningarna om Keith Richards, ni vet, den vandrande reklampelaren för knark. Han som härförleden ramlade ner från en palm. Och många har oroat sig för hans hälsotillstånd, och om han klarar sig eller ej. Men det ingen verkar ifrågasätta är vad gubbfan hade för sig uppe i en palm över huvud taget. Jag menar, killen är ju för fan 100 bast eller något. Själv är jag 31 och klättrar helst inte upp högre än någon meter på en stege. Sedan börjar det bli vingligt. Senaste nyheten är att Keith lämnat sjukhuset, utan att göra det i en kista. Kul för honom.

Britney Spears vill vara med i nån film igen. Hon kan tänka sig att kasta kläderna för konsten. Men allvarligt... Vill man egentligen se Britney naken? Om ni svarar ja på den frågan så är ni lika förtappade som jag. Ve er!

Inga kommentarer: