tisdag, april 11, 2006

Det sista om Hamburg

... och så var historien om Hamburg avslutad. I verkligheten kanske det inte gick till precis så här, men det var väldigt nära. Frippes stackars bil var totalt överlastad när vi rullade av färjan i Göteborg. Naturligtvis blev vi stoppade i tullen, men e sökte inte igenom bilen när vi försäkrade tulltjänstemannen att vi inte smugglade. Vi hade med oss spritransonen på 1 dl när, alltså totalt 9,9 liter sprit. Jag tror det var 24 kartonger vin och en hel del öl också.

Det visade sig dock att vi ljög. Tydligen räknas mousserande vin som starksprit, eller gjorde då iallafall, och om man har med sig mousserande vin får man ha mindre sprit. Så vi smugglade visst en del trots allt, men det var helt oavsiktligt och jag fick reda på det långt senare. Ignorance of the law is no excuse... Muwahahaha buck buck buck!

Anyways... fortsättning följer. Funderar på att köra lite Ananasmannen eller något här imellan, eller kanske (till vissa bekantass tora fasa): Min Western-serie! Tycker ni att den är rolig så är ni lika förtappade som jag! Ve er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med Clowntavla!

Rolig följetong. Bra att du gillade boken!

Anonym sa...

Så. Jag gick ut och promenerade, hittade en retaurang, och sedan väckte jag Blaren och vi gick dit och drack öl. Men det är riktigt att jag sov på gimphyllan, ja.

Anonym sa...

Ack ja. Fjädringen blev sig aldrig mer lik efter den resan. Tror vi överskred maxlasten rätt kraftigt.