tisdag, april 04, 2006

Härligt, härligt

Det är alltid kul att kolla på site-referals när man väl har pluppat in en räknare på sidan. Och något av det roligaste är ju naturligtvis att se vilka udda sökningar man hamnar högt upp på. Tack vare mina små snuskreferenser i slutet av varje (eller nästan varje) inlägg så har jag ju dykt upp lite här och var, men följande sökning måste nog ändå vara en favorit.

Här följer för övrigt ytterligare en del av mina seriestrippar, en ny storyline som baserar sig än mer på sanningen än de tidigare sex. Det var ungefär så här det gick till när jag och kompisen åkte en sväng till Tyskland för att köpa sprit i mars 2003. Frippe låter för övrigt meddela att han egentligen har mycket mera haka i verkligheten. Fast å andra sidan har jag mycket mindre näsa i verkligheten, så det jämnar liksom ut sig.

Och till sist vill jag passa på att tacka arrangörerna som i fredags ordnade en mycket trevlig tillställning där man kunde sita och dricka massor av alkohol och teckna ofantliga mängder ohejdbart snusk. Det var jättekul! Var ni där så är ni lika förtappade som jag. Ve er!

1 kommentar:

Anonym sa...

...och inte 17 är jag så blek heller. :-)