torsdag, april 06, 2006

Mer om resan till HamburgEnligt Frippe så var det han som sade att vi skulle traska på Reeperbahn, men det är så här som jag kommer ihåg det. Jäklar sicket mysko ställe det där är.

Nä, då var modelljärnvägen en betydligt intressantare upplevelse. Det är fyra gigantiska hallar med en mastodontmodelljärnväg. När vi var där höll de på att bygga ut den ytterligare med en hel stor hall till. Men det var som sagt tre år sedan, och det skulle inte förvåna mig om de höll på att bygga ut ännu mer. Om ni har en tur förbi Hamburg, missa inte modelljärnvägen för allt i världen. Detaljnivån är otrolig.

Och var annars skulle man kunna hitta vattenlik och porrfilmsinspelning i samma utställning? Vet ni det så är ni mer förtappade än vad jag är. Ve er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Mjo, modelljärnvägen var kul... Vi hittade ett flodlik som sagt, ett älskande par med en fotograf som stod och tog smygfoton, en krypta med en vampyr i tror jag, ett slumkvarter... Kort sagt, detaljrikedomen var otrolig. Visste ens att tyskar hade så mycket humor...